Min familie

Jytte Kammann

Jytte Kammann

Jytte er min kone, som jeg har været gift med i over 32 år. I sin fritid maler hun fine olie malerier, som amatør. I mange år har Jytte været spejderleder, sammen med mig. Hun elsker også at sy, både tøj, legetøj og andre ting fremstiller hun i sin fritid.

Oprindelig er Jytte uddannet dameskrædder. I flere år har hun arbejdet på Danfoss i Nordborg. Mens vi boede i Ry, arbejdede hun på Danfoss Hasselager og hun var dagplejemor i flere år.

Lige nu er Jytte desværre sygemeldt, fordi Jytte har gennemgået to hjerteoperationer på Odense Universitetshospital. Derfor er Jytte ved at komme sig og hun arbejder hen imod at hun kan blive klar igen til at arbejde nogle timer om ugen.

Camilla Kammann

Camilla Kammann

Camilla er 31 år og hun har gået på Sønderskov-Skolen og på Mølleskolen i Ry. Hun tog 10. klasse på Sønderskov-Skolen og derefter tog hun HF på Sønderborg Statsskole.

Camilla er meget interesseret i dyr. Hun har haft marsvin, som hun avlede i et opdræt og kaniner, som blot var kæledyr. Lige nu ejer Camilla hunden Marik, som også er familiens kæledægge.

Camilla arbejder hen imod at blive pædagog i en børnehave, fordi hun elsker at have med børn at gøre. Camilla elsker Disney tegnefilm og Barbier, som hun samler på.

Henriette Kammann

Henriette Kammann

Henriette er 28 år og hun er uddannet cand.mag. i middelalder arkæologi fra Århus Universitet .


Marik - familiens hund

Marik

Han er familiens 12 år gamle hund, som egentlig ejes af Camilla. Vi hentede ham i Højer hos Golden Music. På hans stambog hedder han James Bond, men vi kalder ham Marik.

Han er en glad, sund og rask hund, som elsker sit legetøj, et godt tyggeben og lange gåture med familien i naturen. Vi er meget glade for ham og han er "slet ikke forkælet".